Lej en pølsevogn i Næstved

Ønsker du dig den bedste fest overhovedet muligt? I så fald bør du overveje at leje en pølsevogn i Næstved her hos Kelds Pølser. På den måde kan du og dine gæster blive mætte og glade. Derudover er det et sjovt indslag. I kan selv få lov til at styre pølsevognen og lange pølser ud fra den. 

Selvfølgelig er der også mulighed for, at vi stiller personale til rådighed. De kan servere pølser for jer, og det er muligt at få dem ud i flere dage, hvis begivenheden strækker sig over for eksempel en weekend. Der er god mulighed for at skræddersy løsningen med en af vores pølsevogne.

Lej en pølsevogn i Næstved og bespis dine gæster

Skræddersyningen dækker også selve maden. Lejer du en pølsevogn i Næstved hos Kelds Pølser, vil du kunne vælge mellem et hav af lækre pølser. Derudover tilbyder vi andet klassisk mad, der hører sig til pølsevogne. Vi er nemlig klar over, hvad det danske folk gerne vil have. 

Siden vi startede for over 15 år siden, har det taget fart. Nu vil vi sørge for, at folk overalt i Danmark har de bedste muligheder for at leje en pølsevogn til festen. Er du interesseret i at have en pølsevogn i Næstved til din fest, vil vi glæde os til at høre fra dig!

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt