Lej en pølsevogn i Skjern

Også i Skjern har vi udlejning af pølsevogne, så dine gæster til firmafesten eller rejsegildet ikke skal gå sultne i seng. Fra vores pølsevogne serverer vi ikke kun god mad, vi sætter også gang i det gode humør. Du har altid mulighed for at leje en pølsevogn i Skjern med mandskab, så du og dine gæster ikke skal tænke på andet end at bestille det, I har allermest lyst til. Ønsker du selv at stå med grilltangen, kan du også leje en pølsevogn uden mandskab.

Sæt gang i løjerne med leje af en pølsevogn i Skjern

Uanset hvordan du vil have det til din fest, kan vi levere maden, hvis du vælger at leje en pølsevogn i Skjern. Vores liste over pølser tæller pølser af både kylling og oksekød samt de traditionelle røde pølser, ristede pølser, ostepølser, frankfurtere og medisterpølser. Hertil hører sig selvfølgelig ristede løg, agurkesalat og al den dressing, du kan drømme om. Derudover kan vi også lave burgere og flæskestegssandwich samt tilbyde læskende drikke og øl. Vil du høre mere om pølsevognenes udstyr og mulighederne for at leje en pølsevogn i Skjern? Så må du ikke tøve med at kontakte os her hos Kelds Pølser. Vi sidder klar med telefonen i den ene hånd og en pølsestang i den anden.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt