Lej en pølsevogn i Thyborøn

Løber din mund i vand, når du tænker på de klassiske pølser fra en god, dansk pølsevogn? Og ønsker du at forkæle både dig selv og dine gæster ved at tilbyde alt fra pølser med ketchup, fransk dressing og remoulade til gammeldags kradsere ved et kommende arrangement? Så kan du glæde dig over, at vi hos Kelds Pølser tilbyder udlejning af pølsevogne i Thyborøn. Dermed kan du mætte alle dine gæster – og med en af vores pølsevogne er der nærmest ingen begrænsninger for udvalget af pølser. Planlægger du eksempelvis en strandfest ved Vesterhavet, så kan du med fordel leje en pølsevogn i Thyborøn.

Vi står klar med udlejning af pølsevogn i Thyborøn

Søger du udlejning af pølsevogn i Thyborøn, men er du i tvivl om, hvad du får med sådan et tilbud? Så læs med her. Vi har ostepølser, medisterpølser, frankfurtere, ristede pølser og røde pølser. Derudover er der alt slags tilbehør som dressing og agurkesalat, og i tillæg hertil tilbyder vi blandt andet sodavand og øl. Skal du bruge en pølsevogn til strandfesten, konfirmationen eller svendegildet? Så har vi løsningen. Hos os kan du både leje en pølsevogn med mandskab, så der er taget hånd om det hele for dig, eller du kan leje en pølsevogn uden mandskab og klare serveringen selv. Du må hjertens gerne kontakte os og fortælle os om dine præferencer. Så kan vi fortælle dig meget mere om muligheden for at leje pølsevogne i Thyborøn.


Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt