Lej en pølsevogn i Esbjerg

Her hos Kelds Pølser tilbyder vi udlejning af pølsevogne i Esbjerg, for folk på Vestkysten skal selvfølgelig også have mulighed for at bespise deres gæster med pølser og tilbehør. Det er altid et hit til eksempelvis børnefødselsdage og konfirmationer. Børnene kan sågar selv få lov til at have det sjovt med at servere pølserne. Meget passende kan man også sætte konfirmanden til at servere pølser, så han eller hun kan lære noget om det voksne ansvar. Vi stiller selvfølgelig også gerne personale til rådighed ved udlejning af pølsevogn i Esbjerg, så I kan koncentrere jer fuldstændig om at hygge jer – og de kan lejes en hel weekend.

Lej en pølsevogn i Esbjerg, og forkæl børn såvel som voksne

Når I lejer en pølsevogn i Esbjerg hos os, tilbyder vi al favoritmaden og drikkevarerne, som hører oplevelsen med. Der er alle mulige slags pølser, burgere og sodavand. Til de voksne kan vi også levere øl. Uanset hvilken begivenhed, I skal afholde, vil der ikke mangle noget, når I lejer en pølsevogn i Esbjerg herfra. Kontakt os endelig. Vi kan fanges på +45 51 32 42 90 eller igennem kontaktformularen nederst på siden.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt