Leje af pølsevogn i Kolding

Nogle gange kan det være uoverskueligt at skulle holde en fest, hvor der både skal være mad og drikke til gæsterne. Derfor har vi hos Kelds Pølser samlet et hav af fantastiske muligheder indenfor leje af pølsevogn i Kolding, hvor der både er mulighed for at leje pølsevognen med mandskab samt tilbehør, som eksempelvis pølser, brød, dressing og drikkevarer. Det betyder, at vi hos Kelds Pølser vil stå for alt det praktiske i forhold til servering og levering, hvilket mange af vores kunder foretrækker. Hvis du derimod ønsker at stå for det hele selv og blot leje pølsevognen i Kolding, så er der naturligvis også mulighed for dette.

Hvis det lyder som noget for dig, så kan du med fordel tage et nærmere kig på vores mange fantastiske tilbud her på siden. Her vil der med stor sandsynlighed være et tilbud omkring leje af pølsevogn i Kolding, som passer nøjagtig til dine behov og tanker omkring mad, drikke og stemning til arrangementet. Glem ikke, at vi løbende kører tilbud til diverse arrangementer og fester, hvor der skal lejes en pølsevogn i Kolding eller omkringliggende byer. Vi ser frem til at give dig et super skarpt tilbud til din kommende fest.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt