Lej en pølsevogn i Bredsten

Også i Bredsten sørger vi for, at du kan leje en pølsevogn. Vælger du at leje en pølsevogn i Bredsten, får du alt den klassiske mad og drikkevarer, som en pølsevogn har at byde på. Der er også en masse forskelligt slags udstyr, som du kan finde en oversigt over på vores hjemmeside. Det er specielt relevant for dig, der selv vil servere fra pølsevognen. Det er dog også muligt at få personale med, når du lejer en pølsevogn i Bredsten fra Kelds Pølser, hvis du vil holde bedre fokus på dine gæster.

Lej en pølsevogn i Bredsten, og sæt gang i festen

Det at leje en pølsevogn i Bredsten er populært, fordi det er noget, der tilfredsstiller alle til festen. Uanset om det er en fin, rund fødselsdag eller en konfirmation, synes de fleste mennesker, at det er lækkert med en grillpølse med alt det lækre tilbehør og en sodavand. Hvad du vil have med af mad, drikkevarer og udstyr, kan vi sammen skræddersy, når du lejer en pølsevogn i Bredsten. Du skal være hjertens velkommen til at tage fat i os på +45 51 32 42 90 eller ved kontaktformularen herunder.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt