Lej en pølsevogn i Give

Giver du ikke meget for halvhjertede madløsninger til din fest? Så giver vi dig muligheden for at leje en pølsevogn i Give. Det bliver uden tvivl et givtigt tiltag til enhver fest, selv hvis det er til natmad ved brylluppet.

Gommen kan eventuelt sættes til at bevise sit værd ved at lave en hotter med det hele til sin udkårne. Sjove indslag er der nok af med en pølsevogn! Mad og valgmuligheder er der også nok af med vores udlejning af pølsevogne i Give.

Vi har ikke kun klassiske pølser, men også chorizopølser og pølser, der er lavet på andet kød end svin.

Lej en pølsevogn i Give til enhver begivenhed

Faktisk kan du også leje alle mulige køkkenmaskiner, når du lejer en pølsevogn i Give. Dermed er du fuldstændig dækket ind i forhold til at imødekomme dine gæsters ønsker. Ikke nok med dette, du kan også leje andet udstyr til festen: festtelte, toiletvogne og borde.

Her hos Kelds Pølser har vi udlejet pølsevogne og andre remedier til festlige begivenheder i mere end et årti. Erfaringen fortæller os, at din fest bliver bedst, når vi brugerdefinerer løsningen til netop dine og dine gæsters behov.

Overvej jeres ønsker, og fortæl os dem gerne. På den måde leverer vi det helt rigtige udstyr, når du lejer en pølsevogn i Give.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt