Lej en pølsevogn i Rødovre

En fest er som regel lig med sultne gæster, og derfor stiller vi god mad og den bedste service til rådighed for dig! Vi udlejer pølsevogne i Rødovre.

Ikke nok med, at du kan leje en pølsevogn i Rødovre, du kan også leje alt det nødvendige udstyr, der kræves for at servere mad for gæsterne. Til surprisepartyet kan festens hovedperson altså få lov til at takke de fremmødte ved selv at lange pølser over disken.

Naturligvis har du mulighed for at leje noget kundevant personale med fra Kelds Pølser. De gør din fest til en succes fra pølsevognen.

Få lækker mad med leje af pølsevogn i Rødovre

På vores side finder du lister over det udstyr, der kan følge med udlejning af pølsevogn i Rødovre. Samtidig har vi lister over maden og drikkevarerne.

Tilkøb al den mad og de drikkevarer, dit hjerte begærer. De klassiske røde pølser og medisteren er en sikker vinder. Til gengæld har vi også chorizopølser og pølser af oksekød, så der er noget til enhver smag. Fadøl, burgere, slushice-maskiner, borde og telte – vi har det hele, så tøv ikke med at spørge efter noget.

Efter over 15 års erfaring i branchen, har vi fuldstændig styr på udlejning af pølsevogne i Rødovre.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt