Lej en pølsevogn i Billund

I Billund er der andre måder, man kan lette på end med et fly. Det kan eksempelvis være ved at spise en af de fantastisk lækre pølser fra en af vores udlejede pølsevogne i Billund. I får adgang til de helt klassiske svinekødspølser, frankfurtere, kyllingepølser og oksepølser samt alt det klassiske tilbehør, ligesom der kan medfølge sodavand, kakaomælk og fadøl. Den elskede bøfsandwich kan vi naturligvis også sørge for. God appetit!

Leje af pølsevogn til firmafest, fødselsdag m.m. i Billund

Lej en pølsevogn i Billund til enhver begivenhed. Den vil 100 % være et hit til både børnefødselsdage, firmafester og rejsegilder. Måske beslutter du dig også for, at du vil stå for serveringen af pølser selv? Det er der selvfølgelig mulighed for her hos Kelds Pølser. Alternativt kan du leje en pølsevogn i Billund med dertilhørende personale, som står klar til at diske pølser op og sprede godt humør. Er du interesseret i at leje en af vores pølsevogne, skal du være utroligt velkommen til at kontakte os!

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt