Lej en pølsevogn i Svendborg

Befinder du dig i det fynske? Så skal du ikke fortvivle, hvis du mangler en madløsning.

Her hos Kelds Pølser sørger vi også for at udleje pølsevogne i Svendborg! Hvilke festlige begivenheder kan man bruge sådan en til? Alle! Med vores pølsevogne kan du tilkøbe mange slags pølser – klassiske, oksekødspølser og endda chorizopølser. Dertil kan du leje slush-ice-maskiner, softice-maskiner og popcorn-maskiner.

Du har også mulighed for at tilkøbe drikkevarer som øl. Altså kommer der ikke til at mangle det mindste, uanset om du skal holde børnefest eller firmafest for de voksne!

Fyr op for festen, lej en pølsevogn i Svendborg!

Når du lejer en pølsevogn i Svendborg hos os, sørger vi for, at du får det, lige som du vil have det. Vil du selv servere pølser, er der mulighed for det. Ønsker du dig nogle søde og erfarne medarbejdere til at hjælpe, stiller vi gerne dem til rådighed. Også hvis du har brug for dem til for eksempel et weekendlangt arrangement.

Derudover har vi en masse andet udstyr til arrangementer. Vi tilbyder blandt andet festtelte, toiletvogne og beboelsesvogne. Efter over 15 år i pølseudlejningsbranchen er der nærmest ikke den type fest, vi ikke har forsynet. Derfor er vi klædt på til at lave den perfekte løsning til dig, når du lejer en pølsevogn i Svendborg!

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt