Lej en pølsevogn i Bogense

Klassiske pølser, kyllingepølser, chorizopølser! Der er pølser til enhver smag, når du lejer en pølsevogn i Bogense fra Kelds Pølser.

Uanset hvordan du vil have det indrettet, sørger vi for, at din fest bliver en succes. Hos Kelds Pølser har vi nemlig over 15 års erfaring med udlejning af Pølsevogne.

Vi ligger inde med over ti pølsevogne, hvor udstyret altid er i orden. Derudover udlejer vi borde, telte, popcornmaskiner og meget mere.

Altså kommer der ikke til at mangle noget som helst til din mærkedag, når du lejer en pølsevogn i Bogense.

Tre scenarier med leje af en pølsevogn i Bogense

Forestil dig først og fremmest konfirmationen: Her kan du leje en pølsevogn med præcis det udstyr, du ønsker dig. Listen over inventar, du kan leje, er lang. Sæt konfirmanden i arbejde i pølsevognen, så han eller hun kan få noget erfaring på CV’et til arbejdsmarkedet!

Forestil dig dernæst firmafesten: Vi udlejer personale, og de kan opvarte dine kolleger og ansatte hele aftenen. I disse scenarier er det aldrig en dårlig idé at bestille fadøl ad libitum.

Forestil dig til sidst træffet: Måske arrangerer du et biltræf eller lignende. Til dette formål udlejer vi gerne pølsevogne i Bogense samt personale over flere dage.