Lej en pølsevogn i Korsør

Med leje af en pølsevogn i Korsør har du mulighed for at mætte alle dine gæster. Afholder du konfirmation, rund fødselsdag eller firmafest? En pølsevogn vil være en stor attraktion uanset, hvad det drejer sig om. Hos Kelds Pølser specialiserer vi os i udlejning af remedier til fester, så du kan også leje slushice-maskiner, festtelte, stole og lignende. Tøv ikke med at spørge efter det, du drømmer om til din fest. Vi gør alt, vi kan for at imødekomme alle dine ønsker! Vi sender eksempelvis gerne nogle pølseentusiastiske medarbejdere ud, der kan servicere jer fra pølsevognen.

Lej en pølsevogn i Korsør – sæt gang i festen!

Det er snart to årtier siden, at vores første pølsevogn blev lejet ud. Siden da har det taget fart, og derfor vil vi selvfølgelig også tilbyde leje af pølsevogne i Korsør. Det vigtigste for os er til enhver tid, at du og dine gæster får en fantastisk fest. Hvad du end foretrækker fra en pølsevogn, vil det med stor sandsynlighed være muligt at få med hos os. Alle mulige slags pølser, sandwich, burgere, øl, sodavand og dressinger. Overvej blot, hvilke specifikke behov dine gæster måtte have. Fortæl os om dem, og så finder vi frem til den perfekte løsning til dig, når du lejer en pølsevogn i Korsør.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt