Lej en pølsevogn i Kastrup

Med leje af pølsevogn i Kastrup fra Kelds Pølser kan maden flyve ud på gæsternes tallerkner. Så sørg for, at din firmafest, fødselsdag og rejsegilde bliver en himmelhøj succes.

Som et sjovt indslag kan du eller en anden heldig sjæl fra gæstelisten selv stå for serviceringen i pølsevognen. Slyng en kradser ud, eller servér eksotiske chorizopølser.

Hos Kelds Pølser har du et hav af muligheder, når du lejer en pølsevogn i Kastrup. Se bare vores lister over madvarer. Få også et overblik over de drikkevarer, vi tilbyder.

Festen letter med leje af pølsevogn i Kastrup

Hvis du overvejer at leje en pølsevogn i Kastrup hos Kelds Pølser, hjælper vi dig med at få festen til at lette.

For eksempel tilbyder vi alt det udstyr, du skal bruge for at tilberede pølserne, burgerne og så videre. Dog kan du også leje noget af vores dygtige personale, som kan dække serveringstjansen for dig.

Dermed kan du koncentrere dig om at hygge med dine gæster. Derudover stiller vi her hos Kelds Pølser festudstyr som stole og telte til rådighed. Til børnefødselsdage har vi også forlystelser og popcorn maskiner.

Tøv ikke med at give dine ønsker til kende, når du skal leje en pølsevogn i Kastrup.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt