Lej en pølsevogn i Hjørring

Lejer du en pølsevogn i Hjørring, får du en oplagt løsning til at servere mad til alle dine gæster. Her hos Kelds Pølser har vi udlejet pølsevogne i en god håndfuld år efterhånden. Derfor kender vi til behovene, der kan opstå til festlige arrangementer.

Spiser nogle af dine gæster ikke svin? Så kan du for eksempel mætte dem med oksekødspølser. Vi har et stort udvalg af madvarer, du kan tilkøbe – listen over dem finder ud på vores hjemmeside. Her kan du også se lister over alt det andet udstyr, vi udlejer med vores pølsevogne i Hjørring.

Leje af pølsevogn i Hjørring – den klarer vi!

Når vi udlejer pølsevogne i Hjørring, er det sjældent kun en pølsevogn, folk lejer. Vi tilbyder nemlig en masse køkkenudstyr, festtelte, toiletvogne og lignende. Kort og godt har vi alt, du skal bruge til at gøre din begivenhed til en succes!

Du har altid selv mulighed for at arrangere serveringen af pølserne. Gider du ikke selv at stå for det? Så stiller vi hjertens gerne nogle flinke medarbejdere til rådighed. De kan lejes flere dage, hvis det drejer sig om for eksempel et weekendarrangement.

Hos Kelds Pølser går vi meget op i at kunne skræddersy løsningen efter dine specifikke behov. Hold dig ikke tilbage med at fortælle os dem.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt