Lej en pølsevogn i Vejen

Skal du have en pølse med på vejen, så har Kelds Pølser løsningen til dig. Vi tilbyder nemlig udlejning af pølsevogne i Vejen. Med sådan en løsning får du mulighed for at bespise dine gæster under hele dit arrangement. Hvad end det er et bryllup, en rund fødselsdag eller andet, skal det nok blive en succes. Vil du gerne kunne koncentrere dig om din begivenhed? Så kan vi tilbyde medarbejdere, der kan stå for serveringen. Eller vil du gerne selv have lov til at prøve at stå i pølsevognen? Det er selvfølgelig også en mulighed, og det kan blive en stor attraktion, når du lejer en pølsevogn til dit arrangement i Vejen hos os.

Gør festen i Vejen til en succes ved at leje en pølsevogn

Grunden til, at din fest bliver en succes, er også det store udvalg af mad- og drikkevarer, der følger med, når du lejer en pølsevogn i Vejen fra Kelds Pølser. Pølser, burgere, sandwiches, tilbehør og sodavand – vi har det hele. Lyder det interessant, må du meget gerne kontakte os for en uforpligtende samtale angående leje af pølsevogn i Vejen. Du kan nå os via kontaktformularen nederst på siden her eller ringe til os på +45 51 32 42 90.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt