Lej en pølsevogn i Ølgod

Her hos Kelds Pølser står vi klar med udlejning af pølsevogne i Ølgod. Har du aldrig stået i en pølsevogn og langet pølser ud før? Det har du chancen for nu! Selvfølgelig er der ikke meget mening i at leje en pølsevogn i Ølgod, hvis der ikke er nogen anledning til det.

Heldigvis giver det god mening at bruge dette tilbud i forbindelse med fødselsdage, konfirmationer, firmafester, bryllupper, receptioner og så videre. Uanset hvad du skal bruge den til, skal vi nok sørge for, at løsningen passer præcis til din begivenhed.

Vi skræddersyr udlejningen af pølsevogne i Ølgod

Lejer du en pølsevogn i Ølgod fra Kelds Pølser, vil du nemlig få præsenteret en række valgmuligheder. Først og fremmest er det en god idé at tage stilling til, om du selv vil servere fra pølsevognen.

I den forbindelse har vi også alverdens smarte madudstyr, som du kan leje. Du kan se lister over både udstyret og de forskellige madvarer, vi kan tilbyde, her på vores hjemmeside.

Alternativt kan du på forespørgsel sagtens få noget af vores personale ud. De har stor erfaring med at servere pølser, og du kan leje en pølsevogn i Ølgod over flere dage.

Giv os endelig et kald, så giver vi dig det bedste tilbud!

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt