Lej en pølsevogn i Nykøbing Mors

Står du og skal holde fest, og mangler du i den anledning en løsning til natmaden? Hos Kelds Pølser tilbyder vi udlejning af pølsevogne i Nykøbing Mors, og du finder ikke mange ting, der kan peppe en fest op på samme måde som en pølsevogn. Ønsker du, at vi sørger for hele processen, kan vi tilbyde leje af pølsevogn i Nykøbing Mors med mandskab. Vores personale tropper op og medbringer både pølser og festligt humør. Du kan også vælge at leje en pølsevogn uden mandskab, hvis du foretrækker selv at forkæle dine gæster med lækre pølser.

Få god mad til festen ved at leje en pølsevogn i Nykøbing Mors

Uanset hvilken løsning du vælger, kan dine gæster få både røde pølser, kyllingepølser, oksepølser, frankfurtere, medisterpølse og grillpølser med svøb samt burger, bøfsandwich og flæskestegssandwich. Ingen går sultne i seng, når man lejer en pølsevogn i Nykøbing Mors hos os. Af drikkevarer kan man vælge mellem sodavand, kakaomælk, fadøl og så videre. Er du interesseret i at leje en pølsevogn i Nykøbing Mors? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi besvarer ethvert spørgsmål, du måtte have – eksempelvis kan vi fortælle meget mere om pølsevognens udstyr og redskaber. Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt