Lej en pølsevogn i Frederikshavn

Selv i de nordligste dele af Danmark sørger Kelds Pølser for at du har mulighed for at bespise dine gæster. Derfor kan du også leje en pølsevogn i Frederikshavn. Fødselsdage, konfirmationer, vejfester – der findes ikke den festlige begivenhed, en pølsevogn ikke kan bruges til. Klassiske pølser bliver selvfølgelig et hit til at mætte gæsterne.

Men derudover kan du også tilkøbe diverse madvarer og drikkevarer. Der skal nemlig intet mangle, når du lejer en pølsevogn hos Kelds Pølser. Faktisk tilbyder vi også chorizopølser, slush-ice-maskiner og lignende til de mere eventyrlystne typer!

På vores hjemmeside finder du lister over de mange muligheder, så du kan danne dig et overblik.

Lej pølsevogne i Frederikshavn med personale

Vi udlejer pølsevogne i Frederikshavn både uden og med personale til at servere. Bestem dig blot for, om du selv arrangere serveringen eller om du vil have vores personale til at stå for det. De kan lejes i flere dage, hvis der er behov for dette.

I over et årti har det været vores mission at levere remedierne, så danskernes sammenkomster kan blive en kæmpe succes. Derfor kan du ikke kun leje pølsevogne i Frederikshavn.

Vi ligger også inde med en masse andet udstyr som toiletvogne, køle/frysetrailere og festtelte.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt