Lej en pølsevogn i Faaborg

Lej en pølsevogn i Faaborg, og gør på den måde din fest til et kæmpe hit. Uanset om du skal afholde rund fødselsdag eller skal arrangere et specielt gilde, så er dette en fantastisk måde at bespise dine gæster på.

Skal hele arrangementet bare køre på skinner? Så sender vi gerne noget meget kompetent personale ud, der kan styre tingene i pølsevognen.

Lejer du en pølsevogn i Faaborg med personale, har du også mulighed for at leje den over flere dage. Løsningen er perfekt, hvis dit arrangement løber hen over en weekend.

Løs madmanglen ved at leje en pølsevogn i Faaborg

I hvert fald skal der ikke mangle mad til dit arrangement! Hos Kelds Pølser får du mange forskellige muligheder angående mad, når du lejer en pølsevogn i Faaborg.

Vi tilbyder klassiske pølser, men også kyllingepølser, oksekødspølser og chorizopølser. Dertil har vi alt muligt tilbehør og drikkevarer.

Dog er det ikke kun mad, vi udlejer med vores pølsevogne i Faaborg. Du vil også have mulighed for at leje alt det nødvendige køkkenudstyr.

Derudover sørger vi for at stille borde, telte og stole til rådighed, hvis du mangler det til din fest. Tøv ikke med at kontakte os, så hjælper vi dig!

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt