Lej en pølsevogn i Glostrup

Har du brug for at leje en pølsevogn i Glostrup? Her hos Kelds Pølser står vi klar med netop udlejning af pølsevogne i Glostrup.

Alt, der skal til for at gøre en fest til en succes, fås lige her hos os. Pølser lavet af svin, okse og kylling kan du tilkøbe. Se listen over vores mange lækre madvarer. Selvfølgelig har vi også forfriskende læskedrikke og øl.

På den måde kommer der ikke til at mangle noget, når du skal bespise dine gæster. Hvad end det er firmafest eller børnefest, leverer vi det.

Lej en pølsevogn Glostrup, og fest igennem!

Måske mangler du også andet end køkkenudstyr til din fest? I så fald kan vi udleje borde, stole og telte sammen med udlejningen af pølsevognen i Glostrup.

Vi har også forlystelser, der passer perfekt til børnefødselsdagen. Til børnefesten bør du også overveje for eksempel en slushice-maskine. Efter mere end 15 år i branchen ved vi, at din fest bliver bedst, når vi skræddersyr løsningen til dine behov.

Vil du selv stå for serveringen, når du lejer en pølsevogn i Glostrup? Eller vil du gerne leje noget af vores søde personale til at stå for det? Uanset hvilke ønsker du måtte have, må du endelig fortælle os dem.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt