Lej en pølsevogn i Holbæk

Her hos Kelds Pølser kan du leje en pølsevogn i Holbæk. På den måde kan du mætte dine gæster til enhver begivenhed, du måtte have planlagt. Faktisk kan du selv få lov til at stå for serveringen. Det er et hyggeligt indslag. Ellers er der mulighed for at få noget af vores personale ud, der kan varetage den del. 

En pølsevogn til en fest er altid et hit, et udsagn vi baserer på over 15 års pølsevognsudlejning. Vi startede med en enkelt, men er nu oppe i et tocifret antal pølsevogne. Det fortæller os, at danskerne har stor interesse i klassisk pølsevognsmad.

Hold fest med en lejet pølsevogn i Holbæk

Interessen gav os anledning til at opskalere. Derfor sørger vi også for at udleje pølsevogne i Holbæk. Med vores pølsevogne får du mad i høj kvalitet. Alle vores mange, forskellige pølser er nemlig hjemmelavede hos en slagter. Derudover kan du tilkøbe burgere, dressing, drikkevarer med mere. 

Har du specielle ønsker til maden, skal du bare spørge. Vi skræddersyr gerne et tilbud til dig på leje af en pølsevogn i Holbæk. Det gælder også, hvis du mangler andet til din begivenhed. Hos Kelds Pølser udlejer vi ikke kun udstyr til pølser. Vi har slushice-maskiner, popcorn-maskiner, stole, festtelte og mere. Tag endelig fat i os!

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt