Lej en pølsevogn i Kalundborg

Skal du holde konfirmation, stor fødselsdag eller lignende? Så er en pølsevogn en oplagt mulighed for at bespise dine gæster. Hos Kelds Pølser udlejer vi pølsevogne i Kalundborg. Du kan selv arrangere serveringen fra pølsevognen, eller vi kan sende medarbejdere ud. Vores personale har fuldstændig styr på det med at lange pølser over disken. Og de gør det med godt humør og et stort smil! Et smil er også, hvad du vil se på dine gæsters munde. Med en pølsevogn har du et sjovt indslag og mulighed for at mætte alle.

Lej en pølsevogn i Kalundborg, og se dine gæster glade

Vi sørger for, at alle er tilfredse ved at tilbyde alle mulige slags pølser. Vi har blandt andet pølser af kylling og oksekød. Alle pølserne er lavet hos en slagter, så du er sikret den bedste kvalitet. På vores hjemmeside kan du finde en liste over den mad, vi stiller til rådighed ved udleje af pølsevogne i Kalundborg. 

Derudover finder du en liste over det udstyr, vi ligger inde med. Vi lever af at hjælpe folk med at holde de bedste fester. Mangler du noget bestemt mad til pølsevognen eller udstyr som festtelt til din mærkedag, må du endelig tage fat i os! 

I er altid velkomne til at kontakte os vedrørende leje af pølsevogn i Kalundborg.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt