Lej en toiletvogn i Viborg

Står du i Viborg, og mangler du en toiletvogn til et større arrangement? Så er du landet på den rigtige side. Her tilbyder vi nemlig udlejning af alt fra dobbelttoiletter til festivalvogne beregnet til op imod 300 besøgende i timen. Her kan du både leje toiletvogne med tank og toiletvogne med afløb med mulighed for at tilkøbe levering og tilslutning.

Vi tilbyder et bredt udvalg af udlejnings toiletvogne med wc i alle størrelser og prisklasser. Drømmer du om at leje en toiletvogn i Viborg for en weekend? Det kan sagtens lade sig gøre her hos os, og vi tilbyder også udlejning i en enkelt dag eller i en længere periode.

Gode priser på toiletvogne

Uanset hvilken situation du står i, er vi sikre på, at vi kan tilbyde en god og prisvenlig løsning, der imødekommer dine behov. Derfor kan du roligt leje en toiletvogn i Viborg hos os.

Du kan altid ringe til os på tlf. 51 32 42 90 for et godt tilbud. Hos os kan du også tilkøbe afhentning, toiletpapir og rengøring, så du er dækket godt ind på alle fronter.

Hvis du arrangerer et event eller en udendørs fest i Viborg, så er vores toiletvogne en fantastisk løsning til både gæster og medarbejdere.

Lej en toiletvogn i Viborg her hos Kelds Pølser, hvor vi har mange års erfaring med fester og arrangementer.

Har du brug for udstyr/toilet i en længere periode: Ring 51 32 42 90 for tilbud

Alle vogne skal selv monterers, hvis ikke andet er aftalt.