Lej en toiletvogn i Holstebro

Det kan være, at du lægger hus til en stor fest, eller du er i gang med at renovere badeværelset? Uanset omstændighederne kan vi hos Kelds Pølser hjælpe dig med at leje en toiletvogn i Holstebro, der kan placeres et sted på matriklen og bruges dag og nat.

Vores brede udvalg af wc toiletvogne til udlejning i Holstebro egner sig både til private og erhvervskunder, der gerne vil gøre en fornuftig handel på korttidsudlejning eller langtidsudlejning.

Til fester, store events, arbejdspladser eller byggepladser er det måske ikke tilstrækkeligt med en toiletvogn med et enkelt wc. I disse tilfælde kan i få glæde at vores større vogne med op til 6 toiletter, der kan håndtere flere 100 besøgende i timen.

Stort udvalg af toiletvogne

Forskellige anledninger kalder på forskellige toiletvogne, og derfor har vi sammensat et varieret udvalg, så du kan leje en toiletvogn i Holstebro, der opfylder dine behov.

Hos os kan du både leje handicaptoiletter, festival toiletvogne og badmobil vogne med toilet og bad. Lej en toiletvogn i Holstebro, der er både praktisk og funktionel, lige her på siden.

Alt, du skal gøre for at få et godt tilbud på langtidsudlejning i en bestemt periode, er at kontakte os på tlf. 51 32 42 90 eller mail@kelds-polser.dk.

Har du brug for udstyr/toilet i en længere periode: Ring 51 32 42 90 for tilbud

Alle vogne skal selv monterers, hvis ikke andet er aftalt.