Lej en pølsevogn i Blokhus

Hos Kelds Pølser har vi specialiseret os i at levere den ultimative pølseoplevelse, lige til døren. Vi er stolte over at kunne tilbyde udlejning af pølsevogne i Blokhus, så du kan give dine gæster en god madoplevelse de sent glemmer. Vores pølsevogne er altid et hit ved enhver lejlighed, lige fra gadefest til firmafester, og de giver altid en hyggelig og anderledes oplevelse.

At leje en pølsevogn i Blokhus hos Kelds Pølser sikrer dig en mindeværdig oplevelse. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores pølser, og vi er kendte for vores førsteklassesservice. Vi har gjort det nemt og bekvemt for dig at leje en pølsevogn, så du kan fokusere på at nyde din begivenhed, mens vi kan tage os af alt det praktiske.

Lej en pølsevogn i Blokhus og skab gode minder

Når du lejer en pølsevogn i Blokhus hos Kelds Pølser, får du mere end bare mad. Du får en oplevelse du og dine gæster sent glemmer. Med vores pølsevognstilbud kan du skræddersy udvalget af mad til din begivenhed. Hvad end det du foretrækker klassiske pølser, bøfsandwich eller burger, så har vi det du skal bruge. Vi tilbyder selvfølgelig også et bredt udvalg af drikkevarer, herunder sodavand og øl. Vi har sørget for, at der ikke mangler noget, når du lejer en pølsevogn hos os. Det er den perfekte løsning til enhver begivenhed, uanset om det er en stor fest eller en lille sammenkomst. Så hvorfor ikke give dine gæster en oplevelse, de sent vil glemme? Kontakt os endelig på +45 51 32 42 90, eller send os en besked gennem kontaktformularen nederst på siden. Vi ser frem til at hjælpe dig med at skabe uforglemmelige øjeblikke.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt