Lej en pølsevogn på Sjælland

Skal du holde fest enten derhjemme eller i professionelt regi, er der mange gode grunde til at læse med videre her. Her hos Kelds Pølser bringer vi nemlig festen direkte til dig, når du lejer en pølsevogn på Sjælland.

Lej en pølsevogn på Sjælland og lad os stå for det hele

Vi har mange års erfaring med udlejning af pølsevogne og udstyr til fester og arrangementer generelt, og netop derfor er vi de rette til at give dig en hjælpende hånd på den store dag. Når du har besluttet dig for at leje en pølsevogn på Sjælland, er der en række ting, du skal tage stilling til, inden du bestiller. Hvor mange slags pølser og brød vil du have, at vi serverer for dine gæster? Hvor mange og hvilke typer drikkevarer ønsker du? Og skal gæsterne forkæles ekstra med burgere eller flæskestegssandwich?

Mulighederne er uendelige, når du lejer en pølsevogn på Sjælland hos os, og det er helt op til dig, om du vælger en af vores skræddersyede løsninger, eller om vi i fællesskab skal tilpasse løsningen til dig og dit behov. Gør det nemt for dig selv og lej en pølsevogn på Sjælland her hos Kelds Pølser. Bestil her på hjemmesiden eller ring til os på 51 32 42 90 – så finder vi den bedste løsning sammen.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt