Lej en pølsevogn på Amager

Der er få ting, der kan sætte ekstra humør på en fest som en pølsevogn, og ved at leje en pølsevogn på Amager her hos Kelds Pølser får du alt det bedste samlet ét sted.

Lej en pølsevogn på Amager og gør festen uforglemmelig

Her hos Kelds Pølser har vi mange års erfaring med udlejning af pølsevogne og andet udstyr til arrangementer og fester, og vores erfaring gør os i stand til at levere et godt resultat hver gang. Uanset hvor i landet din fest skal holdes, kommer vi glædeligt til dig. Når du lejer du pølsevogn på Amager her hos os, har du mange muligheder for at gøre oplevelsen til helt din egen.

Du kan enten vælge én af de menuer, vi har sammensat på forhånd, eller du kan være med til at sammensætte menuen selv. Ring da til os på 51 32 42 90, så vi kan få en snak om dine ønsker, inden du lejer en pølsevogn på Amager.

En stor del af vores koncept er, at dine gæster får ad libitum-adgang til lækre pølser, forskellige brød og drikkevarer.

Det er dig, der sætter rammerne, men du kan være sikker på at få glade gæster ved at leje en pølsevogn på Amager med ad libitum mad og drikke.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt