Lej en pølsevogn i Vordingborg

Overvejer du at leje en pølsevogn i Vordingborg til din næste fest eller arrangement, er der flere gode grunde til at gøre det her hos Kelds Pølser.

Vi har nemlig mange års erfaring med udlejning af udstyr til festlige arrangementer, og vi leverer altid en høj service.

Lej en pølsevogn i Vordingborg her hos Kelds Pølser

At vi hos Kelds Pølser har mange års erfaring i branchen betyder, at vi er helt indforstået med, hvad opgaven kræver. Vi kører rundt til arrangementer og fester i hele landet, stiller op, serverer mad og drikke, pakker sammen og kører igen.

Vælger du at leje en pølsevogn i Vordingborg hos os, skal du som vært altså ikke stå for noget som helst på dagen – andet end at nyde arrangementet og hygge dig med dine gæster.

Ved at leje en pølsevogn i Vordingborg får du ikke blot mulighed for at afgive ansvar på dagen – du kan også sammensætte lige præcis den menu, du ønsker dig. Du kan vælge en af vores fastlagte menuer, eller du kan sammensætte din helt egen. Ring da til os på 51 32 42 90. Vi er meget fleksible og lytter gerne til vores kunder, når vi skal sammensætte en god og personlig menu.

Giv dine gæster en unik og nostalgisk oplevelse ved at leje en pølsevogn i Vordingborg. Oplevelsen af at spise ad libitum ved en pølsevogn er svær at matche.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt