Lej en pølsevogn i Værløse

Pølsevogne har alle dage været forbundet med glæde og nostalgi for rigtig mange mennesker, og dette bliver ikke mindre, når der dukker én op til din fest.

Lej en pølsevogn i Værløse her hos Kelds Pølser og glæd alle dine gæster – mulighederne er uendelige.

Lej en pølsevogn i Værløse og giv dine gæster en unik oplevelse

Når du har besluttet dig for at leje en pølsevogn i Værløse til din næste fest, er der en række valg, du skal træffe inden den store dag. Først og fremmest skal du have menuen på plads, og der er flere måder at gå til den opgave på. Her på hjemmesiden har vi på forhånd sammensat en række menuer, som du frit kan vælge mellem.

Her tilbyder vi forskellige typer af pølser, pølser og drikkevarer, ligesom du også kan tilvælge burgere og traditionelle sandwich, når du vælger at leje en pølsevogn i Værløse her fra siden.

Vil du hellere selv sammensætte mad og drikke, er der også rig mulighed for det. Ring da til os på 51 32 42 90 – så finder vi en løsning, som er optimal for dig. Lej en pølsevogn i Værløse, gør dine gæster glade og sæt dig selv fri på dagen. Vi står for det hele.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt