Lej en pølsevogn i Taastrup

Lej en pølsevogn i Taastrup og vær helt sikker på, at dine gæster får en oplevelse, de sent vil glemme. Her hos Kelds Pølser har vi mange års erfaring i udlejning af pølsevogne og andet udstyr til fester, og vi ved, hvad det kræver.

Vi kører ud, stiller op, langer pølser og drikkevarer over disken, rydder op og kører igen – vi står med andre ord for det hele.

Sæt prikken over i’et på festen og lej en pølsevogn i Taastrup

Uanset hvilken type fest du skal holde – om det er i privat eller professionelt regi – kan du hos os leje en pølsevogn i Taastrup, der passer til arrangementet.

Vi har sammensat en række tilbud med forskellige slags pølser, brød og drikkevarer, så det er nemt for dig at vælge lige netop den model, som du ønsker. Vil du hellere sammensætte oplevelsen selv, er du mere end velkommen til det.

Vi er fleksible, og ringer du til os på 51 32 42 90, skal vi nok finde frem til en menu, som passer perfekt til anledningen. Vi kører rundt til fester i hele landet, og ønsker du at leje en pølsevogn i Taastrup, er det os, du skal have fat i.

Se nærmere på vores tilbud med det samme, lej en pølsevogn i Taastrup og gør festen helt uforglemmelig.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt