Lej en pølsevogn i Stenløse

Overvejer du at leje en pølsevogn i Stenløse til din næste fest, er der rigtig mange gode grunde til, at du skal vælge at leje den her hos Kelds Pølser.

Lej en pølsevogn i Stenløse – derfor!

Helt generelt vil en pølsevogn være et enormt glædeligt indslag for gæsterne ved langt de fleste fester og arrangementer. Samtidig sætter du som vært og arrangør dig selv fri på dagen – du skal nemlig ikke stå for noget overhovedet. Vælger du at leje en pølsevogn i Stenløse her hos Kelds Pølser, får du mange forskellige muligheder i forhold til mad og drikkevarer.

Dermed får du mulighed for at sammensætte den helt rigtige oplevelse for dig og din fest. Du vælger selv, hvilken type pølser og brød der skal serveres, ligesom du også vælger de rette drikkevarer til lejligheden, når du lejer en pølsevogn i Stenløse hos os.

Her på vores hjemmeside ser du forskellige menuer og tilbud, som vi har sammensat, men du kan altså også sagtens sammensætte på egen hånd.

Du er altid velkommen til at ringe til os på 51 32 42 90 – så finder vi den bedst mulige løsning for dig. Lej en pølsevogn i Stenløse hos Kelds Pølser og få glæde af vores mangeårige erfaring med udlejning af pølsevogne og udstyr.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt