Lej en pølsevogn i Solrød

Pølsevogne er blevet et populært indslag ved alt fra fødselsdage til rejsegilder, svendegilder, jubilæer og endda bryllupper. Det er en både sjov og enkelt måde at servere både hovedmåltid og natmad på, og lejer du pølsevognen her hos Kelds Pølser, kan det også spare dig for en del arbejde. Vi klarer alle forberedelser, al servering og al oprydning – du skal blot vælge menuen. Så lej en pølsevogn i Solrød her.

Lej en pølsevogn i Solrød og gør festen særligt mindeværdig

Der er intet, der skaber grobund for unikke minder som god mad og drikke, og ved at leje en pølsevogn i Solrød scorer du med sikkerhed mange point hos dine gæster – både hvad angår mad, drikke og oplevelsen i sig selv. Pølsevognene og maden herfra er nemlig noget, de fleste af os nyder – og lejer du en pølsevogn i Solrød her hos Kelds Pølser, kan du endda selv sammensætte menuen.

Når først vi har lavet en aftale om, hvilke pølser, brød og drikkevarer vi skal have med, står vi for resten. Vi kommer kørende til dig, sætter op, serverer og kører igen. Lej en pølsevogn i Solrød, skab uvurderlige minder med dine gæster og spis lækker og nostalgisk mad imens – uden al besværet.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt