Lej en pølsevogn i Søborg

Her hos Kelds Pølser kan du leje en pølsevogn i Søborg og forkæle dine gæster med lækker mad, god service og nostalgiske smagsoplevelser.

Vores pølsevogne serverer nemlig alle danskernes favoritter, og du har mulighed for enten at sammensætte menuen selv eller at vælge en af vores ad libitum-menuer med lækre og smagfulde pølser, brød og drikkevarer.

Lej en pølsevogn i Søborg og forkæl dine gæster

Har du først besluttet dig for at leje en pølsevogn i Søborg, kan du lige så godt gå hele vejen og vælge en lækker og smagfuld ad libitum-menu.

Vi har sammensat forskellige menuer med smagfulde pølser, lækkert brød og kolde drikkevarer, og du kan frit vælge din favorit. I nogle af menuerne får du endda bøf- eller flæskestegssandwich og burgere med i købet.

Vælger du en ad libitum-menu, får du og dine gæster mulighed for at spise alt det, I kan, i to timer, hvilket skulle være rigeligt tid til at mætte alle munde. Du kan samtidig også sørge for, at der er noget for enhver smag, hvis du kender dine gæster særligt godt. Vi giver dig nemlig mulighed for at sammensætte din helt egen menu, og vi har naturligvis altid et stort antal lækre dressinger, agurkesalat o.l. med.

Er du interesseret i at leje en pølsevogn i Søborg, er du velkommen til at kontakte os. Sammen finder vi den helt rette løsning til lige netop den fest, du skal holde.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt