Lej en pølsevogn i Slangerup

Er du interesseret i at leje en pølsevogn i Slangerup til den næste store fest eller et specifikt arrangement? Så kan du med fordel se nærmere på den mulighed, vi tilbyder her hos Kelds Pølser. Vi er specialister i udlejning af pølsevogne og udstyr til fester, og lejer du en pølsevogn hos os, står vi for det hele – vi kommer til dig, sætter op, serverer og kører igen. Alt, du skal gøre, er at nyde festen.

Læg ansvaret fra dig og lej en pølsevogn i Slangerup

Hos Kelds Pølser har vi over 15 års erfaring med udlejning af udstyr til både små og større arrangementer, og vi stiller gerne vores mangeårige erfaring til rådighed, hvis du lejer en pølsevogn i Slangerup hos os. Dermed får du optimale forudsætninger for at sikre et vellykket arrangement. Vi udlejer vi vores pølsevogne til arrangementer i hele landet, og uanset om anledningen er en fødselsdag, et jubilæum eller noget helt tredje, er vi klar til at komme til dig.


Når du lejer en pølsevogn i Slangerup her hos os, får du mulighed for at have indflydelse på menuen – hvis ikke vælger at lade os stå for det hele. Du kan nemlig enten sammensætte menuen selv eller vælge én af de menuer, vi har sammensat på forhånd. Vi har et stort antal forskellige pølser, brød, drikkevarer og sandwiches, du kan vælge mellem, og du kan dermed være sikker på, at ingen går sultne hjem.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt