Lej en pølsevogn i Skælskør

Skal du holde et større arrangement eller en fest, kan du lige så godt gøre det med stil, og det er her, vi hos Kelds Pølser kommer ind i billedet.

Her hos os kan du nemlig leje en pølsevogn i Skælskør og resten af landet for den sags skyld – vi kommer gerne til dig, uanset hvor du bor.

Lej en pølsevogn i Skælskør og spis alle favoritterne

Det som placerer pølsevognen i en liga for sig, når det gælder mad og drikke til fester, er, at langt de fleste har en favorit, som de ville elske at bestille ved vognen.

Om det er en fransk hotdog, en klassisk hotdog med det hele, en helt særlig pølse eller noget helt fjerde – vi har det hele, og du bestemmer menuen, når du lejer en pølsevogn i Skælskør her hos Kelds Pølser.

Du kan enten vælge én af de på forhånd sammensatte menuer, som du ser her på hjemmesiden, eller du kan lave din egen menu. Ring da til os på telefon 51 32 42 90, så laver vi den optimale plan for lige netop din fest.

Lejer du en pølsevogn i Skælskør, er der i hvert fald rig mulighed for, at dine gæster kan mæske sig i deres favoritter. Lej en pølsevogn i Skælskør allerede i dag lige her.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt