Lej en pølsevogn i Præstø

Lej en pølsevogn på Præstø og vær helt sikker på, at mad og drikkevarer bliver et nostalgisk og lækkert hit hos dine gæster.

Hos Kelds Pølser får du nemlig mulighed for at vælge mellem en række elskede klassikere eller selv at sammensætte din menu.

Gør dine gæster glade ved at leje en pølsevogn på Præstø

Når du skal være vært for en fest eller et arrangement, har du garanteret det fokus, at dine gæster skal gå glade og tilfredse derfra. Her er der naturligvis mange forskellige faktorer, der spiller ind, men mad, drikke og underholdning er nogle væsentlige af slagsen.

Lej en pølsevogn på Præstø og slå tre fluer med ét smæk – her har du nemlig både lækker mad, kolde drikkevarer og et nostalgisk underholdningselement i én og samme ting.

Her hos Kelds Pølser har vi mange års erfaring i udlejning af pølsevogne og andet udstyr til arrangementer og fester, og stort set uanset hvilke specifikke drømme og ønsker du har til oplevelsen, kan vi indfri dem.

Når du lejer en pølsevogn på Præstø, kan du sammensætte din egen menu eller vælge én af de menuer, vi har sammensat på forhånd. Ring meget gerne til os på 51 32 42 90, hvis du har spørgsmål eller ønsker. Lej en pølsevogn på Præstø, få glade gæster og læg ansvaret fra dig. Vi styrer det hele, og du skal blot nyde festen.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt