Lej en pølsevogn i Nykøbing Sjælland

Skal du holde fest i Nykøbing Sjælland, og overvejer du, om ikke en pølsevogn er det rigtige valg, når der i den forbindelse skal serveres mad og drikke?

Så står vi hos Kelds Pølser klar til at hjælpe dig, og vi tilbyder gode fordele, hvis du lejer en pølsevogn i Nykøbing Sjælland hos os. Du kan nemlig skræddersy hele oplevelsen efter dine ønsker og behov.

Lej en pølsevogn i Nykøbing Sjælland til din næste fest

Her hos Kelds Pølser har vi mange års erfaring med udlejning af pølsevogne, æbleskivevogne samt meget andet festudstyr og -tilbehør, og vi har dermed også mange års erfaring med at tilpasse os vores kunders ønsker. Lejer du en pølsevogn i Nykøbing Sjælland her hos os, kan du derfor selv vælge placeringen, antallet af medarbejdere, vi sender med vognen, menuen – samt om det skal være ad libitum eller ej.

Du kan altså vælge at have fuld kontrol over alle detaljerne, eller du kan overlade beslutningerne til os. Vi har nemlig på forhånd sammensat en række menuer, som du kan se her på vores hjemmeside.

Her kan du vælge mellem forskellige typer pølser, brød og drikkevarer, og skal det være ekstra lækkert, kan du for eksempel tilvælge cheeseburgere og flæskestegssandwich. Vi kører ud til adresser i hele landet, og vi sætter både op, serverer og pakker sammen igen. Så lej en pølsevogn i Nykøbing Sjælland og få en fest lige efter dit hoved.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt