Lej en pølsevogn i Lillerød

Skal der være fest, jubilæum, konfirmation eller noget helt fjerde? Særligt til de helt store anledninger skal mad og drikke sidde lige i skabet, og her har vi en klokkeklar anbefaling: Lej en pølsevogn i Lillerød, slip for besværet og gør gæsterne glade.

Lej en pølsevogn i Lillerød og gør dine gæster glade

Her hos Kelds Pølser har vi mange års erfaring med udlejning af pølsevogne samt øvrigt udstyr til fester og arrangementer, og vi dækker hele landet med vores service. Vi ved godt, at folk og fester er forskellige, og derfor skal der naturligvis også være flere muligheder for dig, der gerne vil leje en pølsevogn i Lillerød. Vi har en række forskellige tilbud, hvor antallet af forskellige pølser og brød varierer.

Samtidig er der også rig mulighed for at vælge de drikkevarer, du bedst kan lide – uanset om det er øl eller vand. Skal dine gæster forkæles ekstra, kan du også tilvælge både burgere og flæskestegssandwich, når du lejer en pølsevogn i Lillerød her hos os.

Se nærmere på vores mange muligheder eller ring til os på 51 32 42 90, så hjælper vi dig gerne med at gennemskue mulighederne og eventuelt skræddersy en løsning til lige netop dine behov. Hvis du lejer en pølsevogn i Lillerød hos os, kan du dermed få det præcis, som du vil have det, og dine gæster vil sikkert også takke dig.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt