Lej en pølsevogn i Kgs. Lyngby

Skal du holde en privat fest, en reception, et jubilæum, åbent hus eller noget helt femte – så har du med sikkerhed masser af ting at holde styr på.

Vælger du at leje en pølsevogn i Kgs. Lyngby her hos Kelds Pølser, behøver du dog ikke at spekulere på alt, der hedder mad og drikke.

Lej en pølsevogn i Kgs. Lyngby og glæd dine gæster

Når du lejer en pølsevogn i Kgs. Lyngby hos os, står vi for det hele. Vi kommer til dig, vi stiller op og serverer både mad og drikke for dine gæster. Vi pakker naturligvis også det hele sammen igen, når alle er mætte og glade.

Du kan selv bestemme, hvilken type pølser og brød vi skal have med og servere for dine gæster. Skal det være ekstra særligt, er der også mulighed for at tilvælge burgere eller flæskestegssandwich. Drikkevarer tager vi også med, og du bestemmer hvilke.

Vi hjælper dig naturligvis gerne med at tage valget, og du er altid velkommen til at ringe til os på 51 32 42 90 og få en snak om de mange muligheder. Lej en pølsevogn i Kgs. Lyngby og sæt flueben ved mad og drikke til den kommende fest.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt