Lej en pølsevogn i Karlslunde

Når du er vært for en fest, er der altid masser af gøremål, uanset om det er en reception, en rund fødselsdag, en konfirmation, et bryllup eller noget helt femte, der skal planlægges.

Det kan derfor være en stor lettelse at lade andre stå for maden, og dette kan du sikre, hvis du lejer en pølsevogn i Karlslunde her hos Kelds Pølser.

Slip for besværet ved at leje en pølsevogn i Karlslunde

Her hos Kelds Pølser har vi årelang erfaring med udlejning af pølsevogne og andet udstyr til de bedste fester, og vi har hele rutinen siddende på rygraden.

Vi kører glædeligt ud til fester og arrangementer i hele landet, og hvis du skal leje en pølsevogn i Karlslunde, er det os, du skal have fat i. Vi tilbyder nemlig ikke blot høj service, men også mange forskellige muligheder.

Vi har sammensat en række menuer, som mange af vores kunder vælger, når de lejer en pølsevogn i Karlslunde hos os. Her kan du få forskellige typer af pølser og brød samt forskellige drikkevarer. Skal dine gæster have lidt ekstra forkælelse, kan du også tilvælge lækre burgere eller sandwiches.

Det er naturligvis også muligt at sammensætte din egen menu. Ring endelig til os på 51 32 42 90 – så finder vi ud af noget. Lej en pølsevogn i Karlslunde, læg ansvaret fra dig og nyd festen.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt