Lej en pølsevogn i Ishøj

Overvejer du at leje en pølsevogn i Ishøj, er der mange gode grunde til, at du skal gøre det her hos Kelds Pølser. Først og fremmest har vi mange års erfaring med udlejning af pølsevogne og en masse andet udstyr til fester og arrangementer.

Derudover kører vi i hele landet, og vi giver dig gode muligheder for selv at sammensætte menuen.

Lej en pølsevogn i Ishøj – derfor!

Ikke nok med at vi har mange års erfaring, og at du hos os kan leje en pølsevogn i Ishøj og mange andre steder i landet, så tilbyder vi også at lette planlægningsbyrden for dig. Vi gør det nemlig nemt at sørge for mad og drikke til netop dit arrangement.

Når du lejer en pølsevogn i Ishøj hos os, kan du nemlig vælge en af vores på forhånd sammensatte menuer med forskellige pølser og brød, dressinger og drikkevarer. Foretrækker du at have en finger med i spillet selv, kan du også vælge at sammensætte menuen på egen hånd.

Ring da til os på telefon 51 32 42 90, så finder vi sammen frem til den helt optimale løsning i forhold til at leje en pølsevogn i Ishøj.

Er du interesseret i at servere noget særligt lækkert for dine gæster, kan du også tilvælge burgere samt bøf- og flæskestegssandwich. Her hos os er det kun fantasien, der sætter grænser.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt