Lej en pølsevogn i Hundige

Der er flere gode grunde til at leje en pølsevogn i Hundige her hos Kelds Pølser. Her får du nemlig mulighed for at sammensætte din helt egen menu, som matcher anledningen og dine gæsters smag bedst muligt. Vi kommer og stiller op, serverer lækker mad og drikke for dine gæster og pakker sammen igen efterfølgende, så du kan fokusere på at hygge dig med dine gæster.

Lej en pølsevogn i Hundige og sammensæt din egen menu

Når du vælger at leje en pølsevogn i Hundige, har du alle muligheder for at sammensætte den helt perfekte menu. Vi har på forhånd sammensat nogle menuer og tilbud, som du kan vælge eller lade dig inspirere af. Her finder du forskellige kombinationer af lækre pølser, brød, kolde drikkevarer samt sandwiches og burgere, hvis det skal være ekstra lækkert.

Lejer du en pølsevogn i Hundige hos os, kan du fralægge dig alt ansvaret på selve dagen og lade os tage teten. Vi står nemlig for det hele. Læs mere om vores forskellige tilbud her på hjemmesiden og vælg den menu, som tiltaler dig mest – vælg én af vores eller sammensæt din egen. Vi ser frem til at høre fra dig og servere for dine gæster.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt