Lej en pølsevogn i Hundested

Der er intet så nostalgisk som en pølsevogn, og vil du gerne holde fest i nostalgiens tegn, er det eneste rigtige at leje en pølsevogn i Hundested.

Derfor tilbyder vi hos Kelds Pølser flere gode muligheder for netop dette, og vi leverer altid en god service, når vi kommer ud til din fest.

Lej en pølsevogn i Hundested og tilbyd en nostalgisk oplevelse

Her hos Kelds Pølser er vi specialister i at lave god mad og skabe god stemning, og vores lange erfaring med udlejning af pølsevogne og andet festudstyr gør os i stand til at skabe bagtæppet for de bedste og mest mindeværdige fester.

Ved at leje en pølsevogn i Hundested rammer du den perfekte balance mellem at lægge al ansvar fra dig til selve festen og selv planlægge menuen til den store dag.

Når du lejer en pølsevogn i Hundested her hos Kelds Pølser, kan du nemlig enten vælge en af vores på forhånd sammensatte menuer, eller du kan sammensætte din egen. Ring til os på 51 32 42 90 og lad os sammen finde den perfekte løsning til din fest.

Lej en pølsevogn i Hundested og inviter dine gæster på en nostalgisk tur med lækre pølser, smagfuldt brød og kolde drikkevarer. Vi kommer til dig, stiller op, serverer lækker mad og drikke og pakker sammen igen. Du skal bare nyde din fest.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt