Lej en pølsevogn i Hørsholm

Går du og overvejer at leje en pølsevogn i Hørsholm til din næste fest eller et bestemt arrangement, er du havnet det helt rette sted.

Her hos Kelds Pølser har vi nemlig mange års erfaring med udlejning af pølsevogne og andet udstyr til fester, og vi står altid for det hele, så du kan slappe af og nyde arrangementet.

Lej en pølsevogn i Hørsholm – sådan!

Vælger du at leje en pølsevogn i Hørsholm her hos Kelds Pølser, har du altid flere forskellige muligheder. Du kan vælge et af vores på forhånd sammensatte tilbud, som du finder her på hjemmesiden, eller du kan sammensætte din helt egen menu og oplevelse, så det hele passer perfekt til dine behov. Uanset hvad du foretrækker, er mulighederne mange – både hvad angår mad og drikke.

Vi tilbyder et stort antal forskellige pølser og brød, men vælger du at leje en pølsevogn i Hørsholm hos os, kan du også hæve niveauet og tilvælge burgere eller sandwich med enten bøf eller flæskesteg.

Du er altid mere end velkommen til at ringe til os på 51 32 42 90, så finder vi frem til den løsning, der passer allerbedst til dig. Lej en pølsevogn i Hørsholm her hos os.

Vi kører rundt til hele landet og står for det hele – både opstilling, klargøring, servering og oprydning. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt