Lej en pølsevogn i Herlev

Når du skal holde fest – enten privat eller i professionel sammenhæng – kan hjælp udefra gøre en stor forskel. Har du gjort mad og drikke nemt for dig selv, kan du holde fuldt fokus på dine gæster og nyde festen helt uden afbrydelser.

Det er en af de fordele, du får ved at leje en pølsevogn i Herlev her hos Kelds Pølser.

Læg ansvaret fra dig og lej en pølsevogn i Herlev

Her hos Kelds Pølser har vi mange års erfaring med udlejning af pølsevogne og andet udstyr til arrangementer og fester, og vi har altså fuldstændig styr på, hvad der er vigtigt i den henseende. Først og fremmest får du rig mulighed for at skræddersy din oplevelse, når du lejer en pølsevogn i Herlev hos os.

Du kan være med til at vælge, hvor mange slags pølser og brød vi skal have med, og hvilken type drikkevarer vi skal servere for dine gæster. Derudover bliver vi hellere end gerne så længe, som du ønsker det.

Lej en pølsevogn i Herlev her hos os og få det, som du vil have det. Vælg et af vores tilbud her på hjemmesiden eller skræddersy din helt egen løsning sammen med os. Ring til os på 51 32 42 90 og lej en pølsevogn i Herlev – uden alt besværet.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt