Lej en pølsevogn i Herfølge

Skal du holde fødselsdagsfest, rejsegilde, jubilæum eller noget helt fjerde, får du her en række gode grunde til, hvorfor du skal leje en pølsevogn i Herfølge her hos Kelds Pølser. Der er nemlig både lækker mad og nostalgi på skemaet.

Gode grunde til at leje en pølsevogn i Herfølge hos Kelds Pølser

Skal du være vært for en fest eller fejring, er du måske allerede ved at overveje, hvad dine gæster skal have at spise og drikke. Det er en af grundstenene i et vellykket arrangement, og vælger du at leje en pølsevogn i Herfølge hos os, får du en vis portion underholdning med i købet.

Her hos Kelds Pølser har vi nemlig over 15 års erfaring med udlejning pølsevogne og andet udstyr til fester for både private kunder og erhvervskunder, og vi ved, hvordan vi skaber god stemning omkring maden til din fest.

Maden er endnu én af de væsentlige grunde til at leje en pølsevogn i Herfølge. Her hos os kan du nemlig vælge, om du vil sammensætte menuen selv, eller om du vil bestille én af vores på forhånd sammensatte menuer – måske endda én vores ad libitum-løsninger?

Vi serverer lækre og smagfulde pølser, lækkert brød og kolde drikkevarer til dig og dine gæster, så du kan slappe af og nyde arrangementet.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt