Lej en pølsevogn i Helsinge

Skal du være vært for en fest eller et arrangement, er du garanteret allerede i gang med at overveje, hvad dine gæster skal spise og drikke.

Netop forplejning kan koste enormt meget tid og overskud for værten, så hvorfor ikke gøre det let for dig selv – og lækkert for dine gæster – ved at leje en pølsevogn i Helsinge?

Du kan nemt leje en pølsevogn i Helsinge hos Kelds Pølser

Her hos Kelds Pølser har vi lang erfaring med at servere pølser, brød og drikkevarer til alverdens fester og arrangementer, og vi kører ud i hele landet. Vælger du at leje en pølsevogn i Helsinge her hos os, har du desuden mange muligheder i forhold til valget af mad- og drikkevarer.

Du kan enten vælge en af de menuer, vi har sammensat, som du ser her på hjemmesiden, eller du kan sammensætte din helt egen festmenu med pølser, brød og drikkevarer i samarbejde med os. Ring til os på 51 32 42 90 og lad os lægge en plan sammen, inden du lejer en pølsevogn i Helsinge.

Pølsevognen er en god tilføjelse til enhver fest, og det er helt op til dig, om pølsevognen skal servere hovedmåltidet til arrangementet eller lidt natmad til de inviterede.

Ved at leje en pølsevogn i Helsinge slipper du for besværet ved selv at skulle stå for maden, du får med sikkerhed glade gæster, samtidig med at du skaber en mindeværdig fest. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt