Lej en pølsevogn i Haslev

Hvad er bedre end at spise en ristet med det hele ved en vaskeægte pølsevogn? At spise ristede med det hele ad libitum ved en vaskeægte pølsevogn.

Lej en pølsevogn i Haslev her hos Kelds Pølser og få mulighed for netop det.

Lej en pølsevogn i Haslev med ad libitum-menu

Her hos Kelds Pølser kan du leje en pølsevogn i Haslev og give dig selv og dine gæster mulighed for at dvæle i nostalgien, mens I spiser pølser ad libitum. Vi har mange års erfaring på området, og vi er vant til at udleje pølsevogne og andet festudstyr til private og erhverv. Derfor kender vi formlen, der sikrer god, festlig stemning og glade gæster. Når du lejer en pølsevogn i Haslev, kan du enten vælge at sammensætte din helt egen menu – eventuelt med kyndig hjælp og vejledning fra os – eller du kan vælge én af vores overdådige ad libitum-menuer.

Uanset hvilken model du foretrækker, er der masser af lækre varianter at vælge mellem. Vælg dine favoritpølser, brød samt drikkevarer, og skal det være ekstra særligt, kan du tilvælge burgere og flæskestegssandwich. Lej en pølsevogn i Haslev med ad libitum menu og skab gode minder med dine gæster.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt