Lej en pølsevogn i Greve Strand

Ingen fest er fuldendt uden mad og drikke, men det kan være en tidssluger, at skulle stå for det hele selv.

Derfor kan du her hos Kelds Pølser leje pølsevogne i hele landet, og tilbuddet sikrer ikke kun, at du får mere tid til dine gæster, det sikrer også dine gæster en oplevelse, de sent vil glemme. Der er derfor flere grunde til at leje en pølsevogn i Greve Strand her hos os.

Lej en pølsevogn i Greve Strand og lad os stå for serveringen

Lejer du en pølsevogn i Greve Strand, giver du både dine gæster og dig selv en gastronomisk oplevelse med smag og nostalgi i centrum. Vi står desuden for det hele for dig, så du blot skal nyde arrangementet og tage dig af dine gæster. Vi kommer til dig, sætter op, serverer maden for dine gæster og vi rydder naturligvis op, inden vi kører igen. Vi har mange års erfaring i udlejning af pølsevogne og udstyr til glade kunder i hele landet, og derfor er du også sikret en både god og professionel service.

 

Lejer du en pølsevogn i Greve Strand hos os, kan du desuden få menuen lige præcis, som du gerne vil have den. Du kan enten bestille én af de på forhånd sammensatte menuer her fra vores hjemmeside, eller du kan sammensætte din helt egen – vi tilbyder en lang række forskellige pølser, brød, drikkevarer og sandwiches. Alt sammen i tårnhøj kvalitet og fyldt med lækker smag.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt