Lej en pølsevogn i Farum

Overvejer du at leje en pølsevogn i Farum til din næste fest? Så behøver du ikke at lede længere. Her hos Kelds Pølser har vi lang erfaring med udlejning af pølsevogne og andet udstyr til fester og arrangementer, og vi kender alle de sikre veje til glade gæster.

Skal festen være ekstra særlig? Lej en pølsevogn i Farum

Her hos os er der mange muligheder, når det handler om leje af pølsevogne i Farum, og du kan helt sikkert finde frem til en løsning, der matcher alle dine ønsker og behov. Vi kører ud til hele landet, og det eneste du skal gøre, er at beslutte dig for, hvad du gerne vil have, at vi serverer for dine gæster.

Når du lejer en pølsevogn i Farum hos os, kan du nemlig selv bestemme udvalget af pølser, brød og drikkevarer. Vi tager også hellere end gerne burgere og flæskestegssandwich med.

Når du lejer en pølsevogn i Farum her hos Kelds Pølser, er der styr på det hele. Vores erfaring gør, at vi ved lige præcis, hvad det kræver at holde en god fest – og vi står for det hele. Bestil direkte her på hjemmesiden eller ring til os på 51 32 42 90. Vi hjælper dig gerne med at finde den løsning, der passer dig bedst.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt